Eigen plek voor de hond

Eigen plek voor de hond

Nu we steeds meer tijd thuis doorbrengen samen. Is het extra belangrijk om een eigen plek te hebben in het huis. Hier kan u zich terugtrekken als je even tot rust wil komen. Hier kan u uw eigen ding doen zonder gestoord te worden. Dit is ook belangrijk voor alle andere huisgenoten om zo’n plek te hebben. Vergeet dan ook vooral uw huisdier niet. Honden hebben dit bijvoorbeeld ook nodig. Hier kunnen zij zich ook terugtrekken en een eigen plekje hebben, waar niemand anders komt. Zo’n plek voor uw hond kan u perfect creëren met behulp van een hondenkussen. Op een zacht en comfortabel hondenkussen kunnen ze goed tot rust komen na bijvoorbeeld gespeeld te hebben met een andere hond of een lange wandeling. Een hondenkussen kan dan een goede uitrustplaats zijn. Dit is echt alleen van uw hond. Het kussen kan ook op verschillende plekken worden neergelegd en mee worden genomen, zodat uw hond altijd een eigen plekje ergens heeft. Hierdoor voelt het vertrouwd en veilig.

Orthopedische hondenkussens

Hondenkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo is er voor elke hond het juiste hondenkussen te vinden. Bij medpets zijn er ook hondenkussens uit het assortiment van orthopedische aard. Dit wil zeggen dat het gewicht van de hond gelijkmatig wordt verdeeld over het hondenkussen waardoor de druk op de wervelkolom en gewrichten afneemt. Dit wordt bereikt door het gebruik van memory foam, ook wel dicht verkruimeld geheugenschuim. Dit is een speciale vulling die zich aan de vorm en lichaamstemperatuur van de hond aanpast. Nadat de hond erop heeft gelegen komt het kussen weer in oorspronkelijke vorm terug. Het past zich zo steeds aan op de manier hoe de hond erop gaat liggen. Deze orthopedische kussens zijn voor elke hond goed, maar ze zijn vooral geschikt voor zeer actieve, grote of zware honden, senioren en honden die herstellende zijn.

Andere hondenkussens

Bij medpets zijn er nog veel andere hondenkussens dan de orthopedische hondenkussens. Zoals heerlijke zachte, comfortabele ligkussens met faux en fleece kunstleer. Tijdens het kiezen van een geschikt hondenkussen voor uw hond zijn er verschillende factoren waar uw op kunt filteren. Sommige hondeneigenaren vinden het handig dat het hondenkussen ook als benchkussen kan worden gebruikt. Zo kan de hond overdag op het kussen buiten de bench slapen en in de avond op hetzelfde kussen slapen in de bench. Daarnaast is het ook van belang om te weten hoe groot, hoe zwaar uw hond is. Zo kan u makkelijk de juiste maat van het kussen bepalen. De hondenkussens zijn er van verschillende merken en prijscategorieën. Bij metpets kunt u makkelijk filters aanbrengen om zo tot het juiste hondenkussen te komen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *