Waar vind je waterdichte wandelschoenen voor dames?

Je bent een echte wandelfanaat. Je wandelt iedere dag met de hond, ontdekt in het weekend het liefst nieuwe wandelroutes en ook tijdens vakanties trek je de wandelschoenen graag aan. Nu is het tijd voor nieuwe wandelschoenen, maar waar vind je deze? In dit artikel ontdek je waterdichte wandelschoenen voor dames.

Waterdichte wandelschoenen voor dames

Tijdens een wandeling kan het zomaar gaan regenen. Als je jouw hond moet uitlaten ben je vast gewend dat het vaak regent. Ons kikkerlandje heeft nu eenmaal geen stabiel, zonnig klimaat. Niets is vervelender dan natte voeten krijgen tijdens het wandelen. Je voeten voelen er zo koud van aan en je moet je sokken en schoenen uren bij de kachel laten drogen. Gelukkig zijn er ook waterdichte schoenen voor dames te vinden. Heb je weleens de mooie wandelschoenen voor dames bij ZOO Footwear gezien? Nee? Dan moet je zeker weten even verder lezen.

De mooie wandelschoenen voor dames bij ZOO Footwear zijn 100% waterdicht. De schoenen zijn namelijk voorzien van het Aquastop membraan. Daarnaast zijn de veters volledige waterdicht en heeft de schoen een watertong die vastgenaaid zit. Hierdoor kun je uren door de regen of plassen lopen, terwijl je voeten droog blijven. Maar de schoenen hebben nog meer voordelen:

  • Ze hebben een uitneembaar voetbed
  • Ze zijn gemaakt in diverse kleuren
  • Ze zien er hip uit
  • De veters zorgen er voor dat je ook met een hoge wreef de schoen aan kunt doen

Doordat het voetbed uitneembaar is, kun je zelfs je eigen zooltjes in de schoen doen. Ook orthopedische zooltjes. Ideaal! Je kunt er ook extra dikke zooltjes in doen, als je voet een halve maat te klein is. De schoen ANGIE heeft een hip model. De schoen ziet er sportief uit, als een sneaker. Hierdoor past het bij je dagelijkse outfit. Combineer de schoen bijvoorbeeld met een lange spijkerbroek, in de zomer staan ze leuk onder een driekwart broek. Je kunt dus alle seizoenen met deze schoen over straat lopen. De mooie wandelschoenen voor dames bij ZOO Footwear zien er niet uit als specifieke wandelschoenen, wat ze extra leuk maakt. De schoenen zijn voorzien van veters, hierdoor past de schoen bij iedereen. Of je nu een hoge wreef, of een lage wreef hebt. Doe de veters losser om je voet meer ruimte te geven, of juist strakker wanneer je te veel ruimte in de schoen hebt.

Mooie wandelschoenen voor dames bij ZOO Footwear

Ben je overtuigd en wil je de mooie wandelschoenen voor dames bij ZOO Footwear kopen? Neem dan snel een kijkje tussen alle waterdichte schoenen voor dames. Doordat de schoenen in verschillende kleuren beschikbaar zijn, is er altijd een schoen die bij jou past. Of je nu van zwart houdt of van felle kleuren zoals fuchsia. In totaal zijn er elf varianten van de leuke waterdichte wandelschoenen voor dames. Behandel de schoenen goed met speciale schoencrème, die je ook in de webshop van het merk kunt kopen, zodat je jaren mooie schoenen houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *